Hoi, ik ben Susanne. Ik ben gediplomeerd Pilatesinstructeur en erkend gewichtsconsulent en werkzaam in Groningen stad. Ik ben als zelfstandig ondernemer aangesloten bij het BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Van jongs af aan ben ik altijd sportief geweest. Ik heb jarenlang aan ballet gedaan (op de balletschool van Mara Rolloos, een geweldige dansdocent), en volgde ook gymlessen. Op mijn 27ste kreeg ik de diagnose diabetes type I. Een chronische ziekte die mijn algehele conditie en actieve leefwijze ernstig aantaste. Kon ik voorheen een uur achtereen hardlopen was ik nu na vijf minuten buiten adem. Sterk vermagerd werd voeding een stresspunt met berekeningen, voorwaarden en injecties. Ik moest van ver komen om mijn spieren en conditie weer op te bouwen.

Omdat ik weet hoeveel moeite en energie het kan kosten om je over bepaalde drempels heen te zetten, te gaan sporten, je voedingspatroon te veranderen of je hele levenswijze aan te moeten passen is coaching bij mij veelal gebaseerd op professionaliteit in combinatie met begrip. In mijn praktijk help ik je jouw persoonlijke doelen te bereiken. Positieve veranderingen komen nooit te laat!