We willen dat het goed gaat met onze kinderen. Hoeveel we ook van ze houden; het komt voor dat we extra ondersteuning nodig hebben. Niet omdat jij of je kind het niet goed doen maar omdat we als mensen van elkaar kunnen leren en soms wel wat input van buitenaf kunnen gebruiken.

Je hebt deze site waarschijnlijk geopend omdat je openstaat voor veranderingen die goed kunnen zijn voor de gezondheid van je kinderen en jezelf. Veranderingen vinden we vaak moeilijk en ingrijpend. Daarom gaan we samen op zoek naar een manier die past bij je kind en je gezinssituatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor consultaties bij Jouw Balans gelden de algemene voorwaarden.

Voor tieners
Groot worden is moeilijk. Als tiener heb je al genoeg aan je hoofd; je lichaam is heel erg aan het veranderen en je voelt je onzeker over je uiterlijk. Misschien wil je aankomen, of juist slanker zijn. Dieethypes en schoonheidsidealen kunnen verwarrend zijn en helpen je niet om je doelen te bereiken. Hoe zit het nu eigenlijk met beweging? Moet je naar de sportschool of niet? Vraag jij je ook af wat je wel en niet kunt eten? Is sla echt zo gezond en patat echt zo verkeerd? Samen gaan we kijken naar wat wél kan en wat jij kunt volhouden. Ennuh, afentoe een patatje hoort er gewoon bij hoor!