Als bedrijf denkt u creatief en werkt u preventief. Het is belangrijk dat het team optimaal presteert en in topvorm is én blijft. Als werkgever of manager wordt er van u verwacht dat de werkzaamheden soepel lopen. Daarnaast vervult u een ondersteunende rol als coach van de medewerkers. Zowel hun als uw fysieke en en mentale welzijn en gezondheid staan hierin voorop.

Gezondheid heeft invloed op de werkprestaties: Een gezonde werknemer is minder vaak ziek en presteert beter. Beweging is een belangrijk onderdeel van de algehele gezondheid. Pilates biedt een matige, maar intensieve vorm van beweging waar de aandacht vooral wordt gelegd op de rug, heupen en borstspieren. Het is een toegankelijke trainingsvorm geschikt voor alle leeftijden en waar geen speciale voorkennis of hulpmiddelen voor nodig zijn.

Persoonlijk en sfeervol

Inspanning en ontspanning gaan bij Pilates hand in hand. Deelnemers worden gestimuleerd goed voor lichaam en geest te zorgen. Een goede sfeer is belangrijk en staat voorop bij de lessen die ik aanbied. Deze sfeer zal uw werknemer kunnen meenemen in zijn of haar werk gedurende de dag.

De frequentie van de work-outs zijn aan te passen aan uw specifieke wensen en mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een doorlopend aanbod van lessen kiezen op een dagdeel in de week voor een onbepaalde tijd of u kiest voor een tijdelijk aanbod aan uw werknemers in de vorm van een lespakket of éénmalige workshop.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.